De Boemerang

Open huis
U bent tijdens het open huis van harte welkom om geheel vrijblijvend en zonder afspraak de woningen aan de Musicallaan te bezichtigen. Het open huis vindt 1x per 2 weken plaats. Neem gerust contact met ons op voor het adres en de tijden.

De woningen
In Boemerang vindt u 3-, 4- en 5-kamerappartementen met verschillende woningindelingen. Het afwerkingsniveau is hoog met een volledig uitgeruste keuken en badkamer met een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel. Alle woningen hebben een videofooninstallatie. Met de grote vouwpuien aan de buitenranden van het gebouw kunt u de woonkamer tot een open ruimte transformeren, waardoor u een echt buitengevoel krijgt. Ieder appartement heeft een of twee parkeerplaatsen in de afgesloten, veilig verlichte parkeerlaag.

Het gebouw 

Het opvallende gebouw van Boemerang ligt aan een sfeervolle binnenstraat: het Hofplein. Het Hofplein is ingericht als een écht plein met volwassen bomen midden in het gebouw. Deze geven beschutting en zorgen voor een gezellige groene sfeer. Deze omgeving garandeert de vrijheid van individueel wonen én de geborgenheid van een gezellige woonbuurt. 

Voorzieningen

U vindt alle voorzieningen vlakbij, zoals een winkelcentrum en scholen op loopafstand en steeds meer sport- en uitgaansgelegenheden in Leidsche Rijn.

Bereikbaarheid
Station Terwijde ligt op een enkele minuut loopafstand. De korte verbinding naar snelweg A2 maakt reizen naar uw werk of verdere bestemmingen eenvoudig. Busnummers 19 en 39 (van GVU) stoppen vlakbij.

View Larger Map

Overige complexen
Bekijk het overige aanbod in het overzicht: woningen op locatie