Operettelaan

De woningen

De woningen van Operette zijn er in verschillende indelingen. Een ruime woonkamer, een grote volledig ingerichte keukens of een extra studeer- of werkkamer zijn allemaal mogelijk in Operette. De woningen hebben een complete badkamer en een keuken met inbouwapparatuur. Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden met een prachtige vouwpui. Hiermee brengt u de woonkamer direct in verbinding met buiten. De appartementen zijn uitgevoerd met een bijzondere buitenzonwering. U heeft hiermee volledige controle over privacy en zoninval. In geen ander appartementencomplex vindt u zoveel rust, ruimte en direct contact met buiten.

De omgeving

Operette ligt in Terwijde, een moderne en dynamische woonwijk in Leidsche Rijn. De wijk trekt de aandacht door ruimte, afwisseling en de aanwezigheid van water.

Voorzieningen

Op loopafstand van Operette is een supermarkt gevestigd. In de toekomst wordt op deze locatie een winkelcentrum ontwikkeld. Bovendien krijgt Leidsche Rijn steeds meer sport- en uitgaansgelegenheden.

Bereikbaarheid
Operette is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Terwijde ligt op loopafstand en busnummers 19 en 39 (van GVU) stoppen vlakbij.