Terwijde-Zuid

De woningen
In Terwijde-Zuid kunt u kiezen uit maar liefst 40 verschillende woningtypen. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken. De keuken heeft een vaatwasser, combi-oven, koelvriescombinatie en rvs afzuigkap. Een groot aantal woningen heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een patio, terras of balkon. Parkeren kunt u onder het gebouw op een eigen parkeerplaats.

Het gebouw
De moderne appartementen van Terwijde-Zuid liggen rondom een sfeervolle binnentuin. Door hoogteverschillen in het gebouw en de schuine daken heeft het complex een bijzondere en eigentijdse uitstraling.

Voorzieningen
Op kruipafstand vindt u de kinderopvang van Kind & Co, gevestigd op de begane grond in het gebouw. In de nabije omgeving zijn diverse basisscholen. De dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de dichtbij gelegen supermarkt.

Bereikbaar
De appartementen zijn goed bereikbaar door de ligging vlakbij de afrit van de A2 en treinstation Terwijde. Een netwerk van buslijnen (19, 26 en 39) en veilige fiets- en voetgangersroutes maken Terwijde-Zuid optimaal bereikbaar.