Tuinpark

De woningen

De Tuinwoningen van Tuinpark zijn er in drie verschillende typen. De woningen staan veelal per twee of drie geschakeld. Op de begane grond is een ruime woonkamer, die overgaat in de halfopen keuken met kookgedeelte en eetkamer. De keuken heeft een elektrische kookplaat, rvs afzuigkap, koelvriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron. Op de verdieping liggen drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer de hele breedte van het huis beslaat. De meeste slaapkamers hebben een Frans balkon. Verder is er op de verdieping een badkamer en een bergkast.


Omgeving
Tuinpark is een rustige, groen omzoomde buurt met veel privéruimte in de wijk Terwijde. Het beschutte karakter van Tuinpark wordt onderstreept door de ruime aanwezigheid van groen. De straat door Tuinpark is een aangenaam verblijfsgebied. U heeft hier wél het gemak van boodschappen voor de deur uitladen, maar niet de last van geparkeerde auto's in de straat. Parkeren kan direct naast het wijkje in de afgesloten garage van het complex De Boemerang.

Voorzieningen

Op korte loopafstand van Tuinpark vindt u een supermarkt en basisschool. Station Terwijde ligt op minder dan 500 meter. In de wijk zijn overal speelplaatsen en er is een kinderboerderij op loopafstand. Het Haarrijnse Bad is een nabijgelegen recreatieplas om in de zomer verkoeling te vinden.

Bereikbaarheid

Terwijde ligt nabij de A2, A12 en station Terwijde. Het centrum en andere delen van Utrecht zijn ook bereikbaar met hoogwaardige fietsroutes. Busnummer 19, 26 en 39 (van GVU) stoppen vlakbij.