Nachtvlinderplantsoen 60

Nachtvlinderplantsoen 60 - 103m², 5 kamers, € 930 p/m

Adres:Nachtvlinderplantsoen 60

Prijs:€ 930 p/m

Plaats:Utrecht

Fraaie eengezinswoning gelegen is een rustig kindvriendelijk hofje!

Nachtvlinderplantsoen 60
Huurprijs € 930,00 per maand
Oppervlakte: 100 m²

Indeling
Via de hal heeft u toegang tot de ruime keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en oven. De woonkamer met openslaande deuren naar de tuin is zeer ruim. De tuin is gelegen op het westen waardoor u aan het einde van de dag kunt genieten van de zon. In de achtertuin bevindt zich de schuur welke is voorzien van elektriciteit.

Op de eerste etage bevinden zich een 3-tal slaapkamers, badkamer (met ligbad, aparte douche en wastafel) en separaat toilet. Ook bevindt zich op deze etage de berging met wasmachine aansluiting.

Indien wij over u volledige inschrijving (overeenkomstig aan de inkomensvoorwaarden) beschikken, kan er op zeer korte termijn een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- geheel vrije vestiging;
- Gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Omgeving
De woning is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29, 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving,bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.

Voor meer informatie kunt u de website www.hureninleidscherijn.nl raadplegen.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
-De gestelde inkomenseis is: het bruto jaarinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 50 x de bruto maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 50 x € 800,00 = € 40.000,00 bruto per jaar, inclusief vakantiegeld. Bij tweeverdieners is de norm (gezamenlijk bruto jaarinkomen) minimaal 70 x de bruto maandhuurprijs (70 x € 800,00 = € 56.000,00).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Vastgoed Management - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260
vgmutrecht@rebogroep.nl

Type:eengezinswoning

Oppervlakte:103m²

Kamers:5

Slaapkamers:

Etage:2

Garage:ja

Tuin:ja

Balkon:ja

Bouwjaar:2006

Label: