Slingeraklaan 90

Slingeraklaan 90 - 90m², kamers, € 910 p/m

Adres:Slingeraklaan 90

Prijs:€ 910 p/m

Plaats:Utrecht

Nieuw in de verhuur! Deze comfortabele hoekwoning met een zonnige tuin op het zuiden!

Slingeraklaan 90 te Utrecht
Huurprijs € 910,00 per maand
Oppervlakte: 90 m²
Beschikbaar per direct

Let op: de foto\'s zijn van een andere woning

Modern en praktisch
In Langerak zijn deze eigentijdse eengezinswoningen te huur. De begane grond bestaat uit een woonkamer met open keuken en zicht op de achtertuin. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie en praktische dubbele spoelbakken. Naast een schuifpui aan de tuinzijde, heeft het huis ook aan de straatkant openslaande deuren. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden en de badkamer. De badkamer is comfortabel en voorzien van een douche, wastafel, tweede toilet en wasmachineaansluiting.

Rustige straten
Deze 10 eengezinswoningen liggen aan de Houtrakgracht en Slingeraklaan. Bij alle woningen hoort een achtertuin met een handige berging. De huizen, die opvallen door de rode voordeuren en een plat dak, liggen aan zeer rustige straten zonder doorgaand verkeer. Parkeren is hier nooit een probleem en kan zelfs pal voor de deur.

Eigentijds wonen, in een levendige omgeving. De wijk Langerak is een mix van nieuwbouw en oorspronkelijke elementen zoals oude boomgaarden, slootjes en boerderijen. Het centrum van Utrecht ligt op twintig minuten fietsafstand. Leidsche Rijn is een moderne wijk met winkels, restaurants en een bioscoop.

Mix van oud en nieuw
De wijk Langerak ligt in Leidsche Rijn. Langerak – waar in 1998 de allereerste huizen van Leidsche Rijn werden opgeleverd – is nu helemaal af. De woonomgeving is ruim opgezet, groen en bevat veel oorspronkelijke elementen zoals oude slootjes, boerderijen en boomgaarden. Ook de architectuur is afwisselend. Handig voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Parkwijk, dat op loopafstand ligt. Een avondje uit kan natuurlijk in het mooie Utrechtse centrum, maar ook dichterbij huis. Leidsche Rijn heeft een bioscoop en allerlei restaurants. Het uitgestrekte Maximapark is een ideale plek om te fietsen, wandelen, hardlopen en skaten. Meerdere buslijnen en de treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken de wijk goed bereikbaar. Ook de A2 en A12 liggen vlakbij.

Langerak | Utrecht
Houtrakgracht 126, 128, 190,192, 242, 244, 294, 296, Slingeraklaan 89,90
10 eengezinswoningen
Oppervlakte woning: 95 m²

· Sfeervolle eengezinswoningen
· Heerlijke achtertuin
· Gevarieerde wijk
· Vlakbij winkels en Maximapark
· Goed bereikbaar

Voor meer informatie kunt u de website www.hureninleidscherijn.nl raadplegen.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto jaarinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 50 x de bruto maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 50 x € 800,00 = € 40.000,00 bruto per jaar, inclusief vakantiegeld. Bij tweeverdieners is de norm (gezamenlijk bruto jaarinkomen) minimaal 70 x de bruto maandhuurprijs (70 x € 800,00 = € 56.000,00).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Vastgoed Management - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT
UTRECHT
Tel.(030) 686 62 60
vgmutrecht@rebogroep.nl

Type:

Oppervlakte:90m²

Kamers:

Slaapkamers:

Etage:

Garage:

Tuin:

Balkon:zuid

Bouwjaar:1999

Label: