Eerste Westerparklaan 63

Eerste Westerparklaan 63 - 130m², 5 kamers, € 1 035 p/m

Adres:Eerste Westerparklaan 63

Prijs:€ 1 035 p/m

Plaats:Utrecht

Royale eengezinswoning welke voorzien is van een compleet nieuwe keuken!

Adres : Eerste Westerparklaan 63 te Utrecht
Huurprijs: € 1.035,00,-
Parkeerplaats: inclusief

Royale eengezinswoning met vrij uitzicht over het Amaliapark. Per direct hebben wij de eengezinswoning aan de Eerste Westerparklaan 63 beschikbaar. Het winkelcentrum Parkwijk is op loopafstand van deze woning gelegen. Hier vindt u onder andere twee supermarkten, apotheek, eetgelegenheden en overige detailhandel. Voor de woning heeft u de beschikking over voldoende parkeergelegenheid en achter op het binnenterrein heeft u tevens de beschikking over een vaste eigen parkeerplaats. Deze woning is naast een achtertuin ook voorzien van een riant dakterras. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de zon.

Indeling Eerste Westerparklaan 63:
Via de entree heeft u toegang tot de ruime woonkamer en de keuken. De woonkamer heeft door de grote raampartijen en openslaande deuren goed zicht over de achtertuin.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, de badkamer en een bergruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, seperate douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping treft u een een slaapkamer en berging (met wasmachine aansluiting) aan. Tevens biedt deze verdieping u toegang tot het altijd zonnige dakterras.

De woning beschikt over een losse schuur in de achtertuin en een eigen vaste parkeerplaats op het achtergelegen afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:
- ruime woonkamer;
- Schuur in de achtertuin
- Inclusief eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein;
- Tuin op het oosten;
- Inpandige berging voorzien van een wasmachine aansluiting;
- 5 km van Utrecht centrum;
- In groene omgeving;
- Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer;
- Diverse voorzieningen in directe omgeving.

Het project
De woningen liggen verdeeld over drie woonhofjes. Deze hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners en zo een veilige plek om de kinderen te laten spelen.

Omgeving
De woningen liggen op de grens van de wijken \'t Zand en Parkwijk. Deze wijk is een ideale plek waar alle voorzieningen zoals basisscholen en winkels op loopafstand zijn gelegen. Maar liefst 5 parken bepalen het woonklimaat: het aangrenzende Amaliapark, t Zandpark, Park Grauwaert, de Hoge Weide en natuurlijk het Maxima Park zijn op korte loopafstand gelegen.

Voorzieningen
Leidsche Rijn biedt steeds meer uitgaans- en sportmogelijkheden voor jong en oud. Een film in bioscoop \'t Zand, theater in Vredenburg of picknicken in het Maxima Park. In de zomer fietst u zo naar de recreatieplas Haarrijnse plas.

Voor meer informatie kunt u de website www.hureninleidscherijn.nl raadplegen.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto jaarinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 50 x de bruto maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 50 x € 800,00 = € 40.000,00 bruto per jaar, inclusief vakantiegeld. Bij tweeverdieners is de norm (gezamenlijk bruto jaarinkomen) minimaal 70 x de bruto maandhuurprijs (70 x € 800,00 = € 56.000,00).

Vlinderbuurt

  • Spacious family houses situated around a peaceful central courtyard
  • Three or four bedrooms
  • Fully-equipped kitchen with built-in appliances
  • Luxurious bathroom with bath and separate shower
  • Back garden with shed
  • Child-friendly neighbourhood with play areas
  • Within walking distance of amenities, including shops and primary schools

The homes

Lees verder

Type:Eengezinswoning

Oppervlakte:130m²

Kamers:5

Slaapkamers:

Etage:3

Garage:

Tuin:ja

Balkon:ja

Bouwjaar:2002

Label: